STIL ZELEZO - YOUR IRON STRONG PARTNER

We produce you build

+389 75 461 222
Контакт
30+
ГОДИНИ
КВАЛИТЕТ И ИСКУСТВО

01

ЗА НАС

Повеќе од 3 децении висок квалитет

Стил Железо е основана во раните 90-те години ,кое се занимава исклучително со снабдување и дистрибуција на класична арматура.Со вложување на голем труд и напор Стил Железо успеа да стигне до врвот во секторот за металургија.Со професионално менаџирање и докажаниот квалитет во секторот, е основана и Компанијата Rroni Steel продолжеток на фамилијарниот бизнис во синкронизација со компанијата Стил Железо.

02

ПРОИЗВОДИ

Што произведуваме

Жица за мрежа


Повеќе

Дијафрагми


Повеќе

Арматурни колови


Повеќе

Арматурни мрежи


Повеќе

03

Работиме по

Европски стандард

Rroni Steel се снабдува со железо од различни производители и истиот поминува низ различни контроли пред да се става во употреба:

Контрола на димензија

NА-тест

Врста на челикот

Специфичната тежина

Лиценцирани лаборатории

04

Наши проекти

Галерија

05

КЛИЕНТИ

06

Контакт

Контакт информации

Побарајте понуда

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Пораката е испратена. Благодариме!