01

ПРОИЗВОДИ

Што произведуваме

Жица за мрежа


Повеќе

Обработено арматурно железо


Повеќе

Арматурни мрежи


Повеќе

Арматурни колови


Повеќе

Дијафрагми


Повеќе

СТИЛ ЖЕЛЕЗО

Контактирајте не и нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена и квалитет

02

КЛИЕНТИ