Арматурни мрежи

Заварени арматурни мрежи со високи перформанси. Висок квалитет и ефикасност. Брза испорака.

Должини на мрежи: 3,0 - 8,0 m
Дијаметар на линиска жица:  3,5 - 12,5 mm

06

Контакт

Контакт информации

Побарајте понуда

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Пораката е испратена. Благодариме!