Обработено арматурно железо

Дебелина на арматури:

ф 8 mm

ф 12mm

ф 14mm

ф 16 mm

ф 18 mm

ф 20 mm

ф 22 mm

ф 25 mm

ф 28 mm

ф 32 mm

06

Контакт

Контакт информации

Побарајте понуда

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Пораката е испратена. Благодариме!