01

ЗА НАС

Нашата приказна

Компанијата Rroni Steel е основана во август 2018 година.Оваа компанија е продолжеток на фамилијарниот бизнис и во синхронизација со другата компанија.Стил Железо е основана во раните 90-те години кое се занимава исклучително со снабдување и дистрибуција на класична арматура.


Познавајки ги потребите на градежниот сектор во Македонија, основана е и компанијата Rroni Steel, која во себе донесе најнова технологија и унапредени искуства во овој сектор, со цел зголемување на квалитетот и да се излезе во пресрет на потребите на клиентите.

Контакт

02

ДВА СЕКТОРИ

Rroni Steel функционира со два различни сектори, и тоа:

Сектор за изработка на арматура

Виткање и скинење со различни дијаметри, производство на пилоти со заварување, дијафрагми, различни конструкции, како и други продукти со европски стандарди.

Сектор за мрежи

Rroni Steel врши и изработка на челична жица,заварувани мрежи, шипки кои се користат за ниски и високи градби.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ЗА
СТИЛ ЖЕЛЕЗО

03

Работа по

Европски стандарди

Нашата компанија работи со стандарди со кои работат сите европски компании.

Rroni Steel се снабдува со железо од различни производители и истиот поминува низ низи контроли пред да се стави во употреба, контрола на димензии, А-теста, врста на челикот, специфична тежина и до лиценцирани лабаратории.
Нашата компанија во изминатата година, имаше исклучителен успех, проширувајки ја дистрибуцијата низ сите градови во Северна Македонија.
Rroni Steel ќе продолжи да инвестира во најсовремена технологија во овој сектор, со цел зголемување на квалитетот, ефикасноста како и унапредување на нејзините продукти и понуди во внатрешниот пазар и пошироко.

СТИЛ ЖЕЛЕЗО

Контактирајте не и нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена и квалитет