Арматурни колови

Секој кош доаѓа со лигатури од 8 мм или заварени на своето место или испорачани посебно по потреба. Ако не наведете, прстените ќе бидат заварени на своето место и кафезот ќе биде испорачан целосно склопен.

 

Стандардниот дијаметар е 16 mm, но се нудат опции за главни шипки со други дијаметар.

06

Контакт

Контакт информации

Побарајте понуда

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Пораката е испратена. Благодариме!