Дијафрагми

Се користи во различни конфигурации, но првенствено за поддршка на мрежа, што овозможува два или повеќе слоеви со растојание за бетонски плочи. Друга популарна конфигурација е да поддржува две различни висински структури, како што се ѕидови.

Нашите дијафрагми се изработени со строги толеранции, со користење на челик со врвен извор од одобрени производители. Можеме да снабдуваме дијафрагми заварени, врзани или лабави. Стандардно, дијафрагмите ќе бидат заварени пред да бидат испратени. Ако ви треба друг формат, ве молиме контактирајте со нас пред купувањето, или веднаш по купувањето, за да разговараме за вашите барања.

06

Контакт

Контакт информации

Побарајте понуда

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Пораката е испратена. Благодариме!